Peter Diamandis og Dan Sullivan mødes en gang hveranden uge for at producere en ny episode af Exponential wisdom. Hvert afsnit varer cirka 20 minutter og er både underholdende og inspirerende. Blandt andet tales der om Spacex, Tesla, Uber, Steve Jobs, smartphones, tablets, Android i den tredie verden, innovation, nytænkning, venture kapital, angel investering, og meget andet.

Exponential wisdom

Tesla Daily giver nyheder og analyse om bilfirmaet Tesla Inc. Rob Maurer producerer denne podcast såvidt muligt dagligt, og udsendelserne er ikke fra Tesla Inc. Rob Maurer kalder sin podcast "unofficial". Serien er en god modvægt overfor de almindelige mediers ofte sensationsprægede dækning af Elon Musk og Tesla. Rob Maurer har investeret i Tesla og han fokuserer både på tekniske forhold, sociale forhold, miljøforbedringer, og den økonomiske side af Tesla. Han ser den elektriske bil som en væsentlig del af fremtidens transport. Han er som rigtig mange andre en stor beundrer af Elon Musk.

Tesla Daily

The Indie Hackers Podcast har interviews med iværksættere. Courtland Allen er en rigtig god interviewer, som giver iværksætteren tid til at fortælle detaljeret om arbejdet med at være innovativ og starte en ny virksomhed. De fleste iværksættere har forsøgt flere forskellige projekter, før de får sucess, og vi hører om, hvad der gik galt med de første forsøg. Vi hører også om den store glæde, når iværksætteren fik sucess, begyndte at tjene mange penge, og skulle ansætte personale. Ordet "indie" betyder i denne sammenhæng "independent", altså omtrent svarende til selvstændig erhvervsdrivende i Danmark.

The Indie Hackers Podcast

The Critical Path var en fascinerende podcast om nytænkning, innovation, disruption, produktudvikling, startups, og meget mere. Anders Brownworth snakker med Horace Dediu om forskellen mellem Apple og Google, Apple watch, Apple bilen, selvkørende biler, Clayton Christensen med The Innovator's Dilemma, Steve Jobs, og mange andre emner. Det er en serie, som fordyber sig i dagens emne, og en udsendelse kan vare 2 timer. Der er 204 afsnit i serien.

The Critical Path

The Bitcoin Knowledge Podcast er med Trace Mayer, som er en velkendt figur i Bitcoin miljøet. Han var tidligt aktiv med Bitcoin efter han skrev en bog om det sårbare "fiat money" pengesystem i USA og resten af verden. Han interviewer personer som på forskellig vis har betydning indenfor Bitcoin området, herunder software udviklere, venture kapitalister, angel investors, forretningsfolk, ledere, og iværksættere. Trace Mayer er en meget positiv person, og selvom han interviews er seriøse, er der altid plads til humor. Hans udsendelser kommer uregelmæssigt, så der kan godt gå nogle uger, før du får en ny udsendelse. Mange af de gamle udsendelser er stadig relevante.

The Bitcoin Knowledge Podcast

The Full Ratchet handler om venture kapital. Nick Moran fra Chicago interviewer venture kapitalister for at høre hvordan de finder lovende iværksættere og startup virksomheder, hvordan de bidrager til at øge chancen for at virksomheden får sucess, hvilke teknologier der er vigtige netop nu, personlige relationer, og meget andet. Nick Moran har blandt andet interviewet Tim O'Reilly, Wayne Kimmel, Brian Ascher, David Cohen, Evangelos Simoudis, Ben Einstein, Ethan Kurzweil, og mange andre. Udtrykket "full ratchet" betegner en måde, hvorpå man kan værdisætte kapitalandele i en virksomhed, når der udstedes nye kapitalandele til en anden pris end de oprindelige kapitalandele.

The Full Ratchet

Astronomy Cast handler om astronomi og rumfart, og har blandt andet behandlet emner som Hubble-Lemaitre loven, dværg-galaxer, stjerne populationer af type I, II, og III, udvinding af råstoffer fra asteroider, måner omkring Saturn og Jupiter, exoplaneter, udforskningen af Mars, og meget andet. Fraser Cain interviewer astronomen Pamela Gay, og samspillet mellem de 2 personer fungerer rigtig godt. Udsendelserne er både informative og underholdende.

Astronomy Cast